Skadeguide

RYGG

Förebyggande åtgärder för att undvika ryggont inkluderar att använda neoprenskydd för att stabilisera ryggen, samt att utföra övningar för att stärka ryggmuskulaturen. Regelbunden stretching och rörlighet är också viktigt för att förebygga ryggont

Läs mer

KNÄ

Användning av knäskydd kan hjälpa till att förebygga framtida skador på knäet genom att stödja leden och minska belastningen. Det kan också lindra skador som redan har uppstått genom att ge stöd och minskad belastning på det skadade området.

Läs mer

FOT

Fötter och anklar är utsatta för skador som stukningar, vrickningar, och förslitningar. För att förebygga skador på dina anklar, är det viktigt att ha rätt stöd och skor som ger bra stöd och grepp. Övningar som fokuserar på att stärka anklarna och öka rörligheten kan också hjälpa till att stabilisera anklarna och minska risken för skador.

Läs mer

ARMBÅGE

Armbågar kan drabbas av skador som tennisarmbåge och golfarmbåge, vilket orsakar smärta och svullnad. För att lindra smärtan och förebygga skador, finns det speciella skydd som kan användas såsom armstöd och bandage. Dessa skydd hjälper till att stödja muskulaturen och minska belastningen på armbågen. Övningar och stretching kan också hjälpa till att förebygga skador på armbågen.

Läs mer

SULOR

Att välja rätt sula kan vara svårt eftersom det finns många olika typer och varianter att välja mellan. En guide kan hjälpa dig att förstå de olika funktionerna och materialen och välja en sula som passar just dina behov och förutsättningar. Det kan rädda dig från onödiga besvikelser och hjälpa dig att hitta en sula som ger dig den komfort och stöd du behöver.

Läs mer