Foten

Skador och förebyggande

Fotskador och vrickningar är vanliga problem för människor som utför fysisk aktivitet, särskilt idrottare. Fotleden är en komplex led som är utsatt för en mängd olika belastningar och rörelser, vilket kan leda till skador och vrickningar. Fotledsskydd är ett bra verktyg för att motverka dessa skador.

Fotledsskydd finns i olika nivåer av stöd och skydd, från grundläggande stödstrumpor till avancerade ortopediska skydd. Grundläggande fotledsskydd, som till exempel kompressionsstrumpor, ger stöd för muskler och senor, vilket kan hjälpa till att förhindra vrickningar. Avancerade fotledsskydd, som ortopediska skoinlägg eller högpresterande knä- och fotledsskydd, ger ytterligare stöd och skydd för leden, särskilt vid högre intensitet eller mer utmanande fysisk aktivitet.

Fotledsskydd kan hjälpa till att absorbera stötar och förhindra slitage på leden. De kan också hjälpa till att förhindra vrickningar genom att ge stöd och stabilisering till muskler och senor. Fotledsskydd är också ett bra val för personer med tidigare skador eller för dem som är mer benägna att skada sig. Det är viktigt att välja rätt typ av fotledsskydd beroende på din aktivitet och personliga behov.

Ett stabilt fotledsskydd

Vårt marknadsledande fotledsskydd erbjuder en oöverträffad kombination av stabilitet och komfort. Tack vare dess innovativa design och högkvalitativa material, ger detta skydd maximal stöd och skydd för fotleden, samtidigt som det ger dig frihet att röra dig. Det är det perfekta valet för idrottare, entusiaster och dem som söker ett extra stöd för sin fotled.

Tips

Tips använd en strumpa som går upp över skyddet för att slippa skav samt att det ska vara en funktionsstrumpa som sitter tight så skyddet sitter så bra som möjligt

Latexfritt neopren

Vårt fotledsskydd använder sig av latexfri neopren som material, det ger stöd och flexibilitet utan allergiska reaktioner. Det är bekvämt och lätt att bära och håller foten säker och skyddad under alla typer av fysisk aktivitet.

Rehab

En balansplatta kan hjälpa dig med rehab av dina anklar genom att öka styrkan och förbättra koordinationen. Den utmanar balansen och hjälper till att förbättra musklernas reaktionsförmåga.