Om oss

Adapt Comfort bedriver import och distributörsverksamhet inom idrottsmedicin, sportfackhandel, industri, ortopedi och rehab. Vårt fokus är att erbjuda effektiva och komfortabla skadeförebyggande och rehabiliterande produkter för bland annat fötter, vrister, knän och rygg. Vi är representerade hos sporthandlare, yrkesbutiker och kliniker över hela landet med marknadsledande varumärken så som The Footlab, Adapt, McDavid, Nathan, Sof Sole, ShockDoctor, Spenco och Yaktrax med flera. Vi tillhandahåller också utrustning för att genomföra fotanalyser och erbjuder alla våra kunder med medarbetare vårt uppskattade utbildningsprogram.

Vi är baserade i Strömstad på västkusten sedan 1993. Här har vi vårt kontor, showroom och lager. Vår säljkår täcker hela Sverige och vi finns representerade hos sport- och yrkesbutiker samt kliniker från norr till söder. Vi är även verksamma i Norge, Finland och Danmark. Vi är mycket måna om våra kunder och har du frågor som rör vår verksamhet så kontakta oss mer än gärna.

 

 

Vad föredrar vi till padel?

För padelspelare är det viktigt att ha rätt utrustning för att kunna prestera på högsta nivå och samtidigt undvika skador. The Footlab och McDavid erbjuder produkter som är utformade för att hjälpa padelspelare att uppnå just det.

En av de viktigaste sakerna för padelspelare att tänka på är uppvärmning. Att värma upp ordentligt innan spelet kan hjälpa till att minska risken för skador och öka din prestation under spelet. Men det är också viktigt att ha rätt skydd för att undvika skador under spelet.